Pentru că tot îmi apăreau în feed pe Instagram am vrut să văd ce e cu BlackPods 2 și Blvck Pods V3. Primele sunt promovate chiar și de Unbox Therapy, însă feedback-urile sunt atât pozitive cât și negative.

După ce am intrat pe site-ul www.blvcknoir.com de unde Lew a primit căștile în teste și am citit review-urile, am văzut clipuri pe youtube am zis că merită 60$ o pereche negru mat de BlackPods. Apoi am dat peste cei de la blvckedpods.com care vin cu o versiune de „Hey Siri” și cu un charger wireless cadou + husă.

Le-am scris săptămâna trecută la ambii, însă fără nici un răspuns ceea ce îmi spune că e posibil să dau 60$ degeaba. Mulți se plâng că nu au mai ajuns căștile deși le-au plătit însă eu văd și o parte pozitivă, plata se face prin PayPal, motiv pentru care ai 180 de zile să faci Case și să ceri banii înapoi și o să îi primești!

Le-am căutat și pe olx că m-am gândit că poate unii alții le-au încercat și le vor vinde însă nimic.

Ambele vin cu împerechere automată cu iPhone, Apple Watch sau iPad, sunet bun și 3 ore de ascultat muzică. Carcasa are wireless charging iar la V3 primiți gratuit și un încărcător, o husă și funcția Hey Siri.

Tu ți-ai cumpăra vreuna din variantele astea? Sau ai alege direct AirPods 2 cu charging case?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu