BlackPods 2 vs Blvck Pods V3?

by on Oct 27, 2019, 18:41
0 199

Pentru că tot îmi apăreau în feed pe Instagram am vrut să văd ce e cu BlackPods 2 și Blvck Pods V3. Primele sunt promovate chiar și de Unbox Therapy, însă feedback-urile sunt atât pozitive cât și negative.

După ce am intrat pe site-ul www.blvcknoir.com de unde Lew a primit căștile în teste și am citit review-urile, am văzut clipuri pe youtube am zis că merită 60$ o pereche negru mat de BlackPods. Apoi am dat peste cei de la blvckedpods.com care vin cu o versiune de “Hey Siri” și cu un charger wireless cadou + husă.

Le-am scris săptămâna trecută la ambii, însă fără nici un răspuns ceea ce îmi spune că e posibil să dau 60$ degeaba. Mulți se plâng că nu au mai ajuns căștile deși le-au plătit însă eu văd și o parte pozitivă, plata se face prin PayPal, motiv pentru care ai 180 de zile să faci Case și să ceri banii înapoi și o să îi primești!

Le-am căutat și pe olx că m-am gândit că poate unii alții le-au încercat și le vor vinde însă nimic.

Ambele vin cu împerechere automată cu iPhone, Apple Watch sau iPad, sunet bun și 3 ore de ascultat muzică. Carcasa are wireless charging iar la V3 primiți gratuit și un încărcător, o husă și funcția Hey Siri.

Tu ți-ai cumpăra vreuna din variantele astea? Sau ai alege direct AirPods 2 cu charging case?

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!