Știu nu a observat nimeni această comparație, însă v-o spun eu, Black Friday 2017 a fost ca și lansarea iPhone X. Probabil vă întrebați de ce, nu? Am să vă explic în rândurile de mai jos.

Lansare iPhone X

Nici un blogger, vlogger mare și recunoscut nu a primit un telefon demo din partea Apple, ca să facă review la iPhone X, decât cu excepția câtorva (5 publicații mari de știri). A fost prima dată în istoria Apple când s-a întâmplat ca bloggerii și vlogger să aștepte la coadă să își ridice produsele dintr-un Apple Store.

Black Friday 2017

Exact așa s-a întâmplat și de Black Friday-ul acesta, magazinele nu au comunicat cu pișcotarii, nu au plătit bani și nu au trimis milioane de cataloage și oferte ca să fie publicate online. Unii s-au simțit dați pe din afară, alții au tăiat din comisioane, iar singurul care a rămas în picioare și a dat un comunicat a fost eMAG.

Deci, toată lumea a promovat eMAG, ducându-i la vânzări un pic mai bune decât cele de anul trecut. Mai multe puteți citi la Radu.

Cum a decurs?

Site-urile nu au mai căzut ca și în anii trecuți, dar tot au căzut, comenzile au fost procesate relativ repede, comisioanele încep să se anuleze, pentru că așa este trendul, iar ceea ce m-a surprins, a fost livrarea produselor atât sâmbăta cât și duminica. Felicitări!

Cum a fost pentru mine?

Mult mai bine decât în anii trecuți, pentru că au fost câteva zile bune când am creat conținut pentru acest eveniment Black Friday 2017. Am făcut 3 comenzi, una pe flanco, una pe otter și una pe Dacris.

Comanda Dacris

Comanda mi-a ajuns în cursul zilei de luni, împachetată frumos într-o cutie de carton branduită cu Dacris. Produsele mici din interior au fost puse într-o altă pungă, la fel branduită, ca să nu se piardă. Recomand tuturor celor care au nevoie de produse de papetărie, birou sau de scris pentru copii, Dacris fiind importatorul oficial al Pilot în România.

Comanda Otter

Am avut de ales între 3 perechi de adidași și i-am preferat pe cei de la Pepe Jeans. Arată excelent și se simt foarte bine în picioare. Au ajuns ieri dimineață la ora 9.30, într-o pungă neagră cu mâner, branduită cu logo-urile lor. Înauntru, am găsit cutia, adidașii, detalii despre cardul de fidelitate, pe care apropo l-am comandat împreună cu adidașii, dar nu mi l-au livrat și factura.

Comanda Flanco

Exact ca la țară. Am comandat un Mixer vertical Heinner cu bol separat, cu turbo, pentru că cel pe care îl aveam deja de 5 ani, s-a crăpat bolul și nu se mai putea utiliza chiar dacă aparatul merge ok. A venit în cutia lui, cu un awb lipit pe el și atât. Sărăcie?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu