Odată cu integrarea noastră în această „minunată” comunitate, încet, încet ajungem să tragem foloasele sau mai bine să ne „bucurăm” de acest privilegiu.

Pe vremea lui Ceașcă, aveam fabrici, industrie, teren, pămân muncit, grane, locuri de muncă deși era greu, oamenii s-au descurcat, au crescut copii, unii doar unul, alții 5 sau mai mulți și uite că au apucat zilele de acum.

Zilele de acum sunt, fără mâncare, fără bani, fără pământ, fără muncă, fără industrie, fără economie, îngropați în datorii la bănci, săraci, însă ne mândrim cu niște proști care ne conduc către marea groapă în care ne afundăm tot mai mult, pentru că nu-i așa, cei de la UE ne susțin și ne îngroapă în bani. Bani cu camătă!

Ca să știți

m… UE nu vrea să avem agricultură deși avem terenuri cu care am putea recolta și exporta diverse, peste tot în Europa, ei nu ne vor, tocmai pentru că am putea să ne pișăm pe economiile lor și pentru că am face mai mulți bani ca ei și numai pot fura cu dobândă!

Românii nu pot intra în alte ţări cu agricultura ecologică pentru că fiecare piaţă îşi protejează propriii producători. Uniunea Europeană nu doreşte să sprijine această agricultură românească, pentru că potenţialul agriculturii româneşti este enorm Îm momentul în care am produce la adevăratul potenţial, creăm probleme sociale în ţările lor. De ce probleme sociale? Pentru că noi, creând o supraproducţie, acoperim piaţa lor (sursă)

m-UE
Foto: izismile.com

Bravo!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu