Iată că după o mică perioadă de 12 zile de la lansarea posibilității de testare beta a următoarei versiuni de antivirus Bitdefender 2016, vă spuneam că doar cei cu Windows pot instala aplicația. Iată că acum avem posibilitatea și noi cei cu OS X să testăm această versiune.

Am primit ieri mail că versiunea pentru OS X și Android sunt disponibile în secțiunea de download. Am intrat pe contul central iar aici am selectat OS X și apoi download. Am rulat .pkg și a început instalarea.

Ca la orice instalare, next, next, next, finish. După instalarea reușită, imediat contul central s-a actualizat cu versiunea pe care o am și timpul rămas din licență. Momentan sunt pe trial 90 de zile. Eu nu voi da bani pentru o licență, mai ales pentru versiunea de OS X.

bitdefender-mac-central-account

Setările sunt destul de simple, ceea ce mă și așteptam.

După instalare am decis să pornesc și prima scanare care arată așa:

bitdefender-mac-scanner

Pentru că tot timpul suntem conectați la internet, el va rula continuu astfel încât tot ceea ce accesezi să fie curat și fără viruși sau malware, astfel vei simți o mică diferență în comportamentul sistemului tău. Există și un plugin special pentru Chrome, Firefox și Safari astfel tu să fii 100% protejat.

Acesta se numește TrafficLight și poate fi găsit în Chrome Store, Add-ons sau Extentions.

Concluzie

Faptul că rulează tot timpul în background și scanează tot, pentru mine îngreunează “mersul lucrurilor” cu care sunt obișnuit. Astfel văd o creștere în ventilator cam de 1000rpm în plus față de #usual

bitdefender-continous-fan-speedÎn mod normal, fan speed îmi stă cam între 2000 – 3000 rpm. Acum e mai tot timpul 4000 rpm. Astea toate sunt la rece, la prima utilizare. Voi continua să îl folosesc cel puțin câteva zile și să văd cum se comportă sistemul astfel încât să revin cu o părere bună, bună sau rea 🙂


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu