S-a tot vorbit în ultima perioadă de noile căști Beats Studio Buds+ ce urmează a fi lansate în luna mai, că vin cu un design nou, transparent asemănător cu Nothing Ear (2).

Beats Studio Buds+ vor fi lansate în luna mai și vin cu design transparent

Cei de la Amazon au publicat deja căștile, însă după ce au fost descoperite de către cei de la macrumors, acestea au fost retrase din magazinul online. Căștile vor fi disponibile în culorile negru și gri, plus o variantă transparentă ca cea din poza de mai sus.

Beats Studio Buds+ vin ca alternativă la AirPods Pro 2, au un design mai minimalist și sunt dedicate sportivilor. La interior vorbim de microfoane care pot capta sunetul pe o rază mult mai mare, au orificii mici pentru ventilarea aerului, anularea zgomotului este îmbunătățită, iar modul Transparency este de acum mult mai natural. O noutate este durata de viața a bateriei care de la 24 ore de utilizare ajunge acum până la 36 de ore.

Vin cu certificare IPX4 pentru rezistență la apă, dopurile de silicon pentru urechi vor avea diverse mărimi (XS, S, M și L) pentru a se potrivi tuturor tipurilor de urechi. Se pot folosi atât cu iPhone cât și cu Android.

vezi Beats Studio Buds+ pe amazon

Prețul de pornire ar fi 169.95$, iar data de lansare este programată pe 18 Mai.

Sursă: macrumors.com


#updated 22.05.2023 – am adăugat mai jos clipul de prezentare ale noilor căști transparente.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu