Exact, asta și trebuie să faceți, să dați 500 lei – 1000 lei pe medicamentele lunare sau puteți să nu o faceți iar partidul o să vă mulțumească pentru că e o pensie în minus. I-ați votat, acum suferiți! Să nu vă aud! Doar nu vreți să vă plătească medicamentele PSD.

De anul trecut sănătatea și educația au fost trecute pe ultimul loc în guvernarea ăstora, plus transporturile pentru că de astea nu avem nevoie, avem nevoie de legi ale justiției, de închiderea DNA de alte câte și mai câte în foloase proprii.

Din păcate nici Dumnezeu nu ne mai poate scăpa, așa că rămâne să mergeți la biserică să le dați bani la popi mai ales că o să vă mărească taxa de cult și să vă rugați să nu răciți că ați belit-o dacă ajungeți la spital. Trebuie să vă luați branulă, ser, siringi și toate cele. Să nu vă aud acum!

Photo by Freestocks on Unsplash

Rădeați de „fraierii ăia” care stăteau în frig și au oprit OUG 13 dar și de ăia care au protestat recent că deh, nu înțeleg ei cum e mersul și nu lasă psd să guverneze. Ei bine, acum guvernează și o fac foarte bine, așa că, să nu vă mai aud, să vă plătiți medicamentele că doar aveți pensii mărite, ce vă plângeți?

Flawless victory.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu