Vorbim de era asistentelor, Siri pentru Apple, Google Assistant pentru Google și Bixby pentru Samsung. Apple a integrat-o pe Siri care devine tot mai personală în toate sistemele sale iOS, watchOS, tvOS sau macOS.

Google a integrat Google Assistant în aplicațiile sale pentru că toată lumea folosește sistemul lor, însă cei care dețin și dispozitive smart îl au deja integrat. Samsung a început recent cu Bixby pe terminalele sale, iar acum vrea să meargă și către o altă nișă, cea a televizoarelor Smart.

bixby
foto: digitaltrends.com

Samsung Connected Life with Bixby

Este marcă înregistrată de Samsung pentru viitoarele televizoare smart ce vor fi lansate, cu Bixby integrat. Dacă Apple deține o astfel de asistentă, Google la fel, Samsung nu poate să se lase mai jos.

Nu mă înțelegeți greșit, iubesc produsele Samsung, am în casă tot ce se poate, cuptor, tv, frigider, etc, recomand oricui electrocasnice, dar nu telefoane. Nu îmi plac, nu cred în ele.

În toată discuția am uitat de Cortana, zdreanța celor de la Microsoft, din păcate este atât de neimportantă încât nu mi-am adus aminte de ea. I-am dat disable în Windows la birou, fără să mă gândesc.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu