Ce este mai scump ca viața? Mașina pe care o conduci? Casa pe care o ai? Apartamentul în care stai? Ratele pe care le-ai făcut? Familia ta? Copii tăi? Vederea, un picior, o mână?

Nu am cuvinte, dar, încerc să le scriu încet pentru că vreau să îmi revin! Atunci când ești părinte, vezi altfel lucrurile asupra vieții tale sau a celor din viața ta!

viață
Photo by Greg Ortega on Unsplash

Vorbesc ieri în pauza de la 13 cu Delia, de la lucru în timp ce mergeam să mănânc, și îmi spune:

-Ionel, a venit colegul meu la birou și era tare abătut, și l-am întrebat ce are.

Doamna Delia, sunt foarte îndurerat.

-Dar ce s-a întâmplat?

Aseară când fata și nepoata stăteau în fața porții, curățau cu mătura mizeria, s-a întâmplat o nenorocire, am auzit o bubuitură mare. M-am speriat și am ieșit la poartă! Acolo, le-am văzut pe ele, aproape moarte, în fața porții noastre …

Mamă și fiică, două suflete care au pierit din cauza unei femei care conducea un ford escort din 70 cu 120-130km/h într-un sat. A pierdut controlul, probabil din cauza la telefon, a dat în șanț, a sărit peste o bancă iar apoi le-a spuleberat pe ele, în fața porții casei lor!

În timp ce poliția venea spre acest accident cumpilt, au dat peste un om beat pe care l-au băgat în spital!


Știți ce luăm cu noi atunci când murim?

N I M I C!

Fuga pentru averi, o viață mai bună, o siguranță pentru copii, familie e doar un moft pentru că asta ne oferă viața actuală, o alternativă întunecată a bucuriei, care numai există!

Nu ai în cosciug nici iPhone, nici Macbook nici BMW, nici shaorma, nici wireless, ai doar 4 scânduri și 3m pătrați de pământ deasupra ta!

 

Dumnezeu să vă odihnească sufletele și să vă aibe în paza Sa. Condoleanțe!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu