Tocmai pentru că am rămas în 2014, ANCOM a înghețat cele mai mari tarife de interconectare din Europa, iar acum nu vor să le mai schimbe deși în Europa, tarifele sunt aproape la jumătate.

Am văzut pe net foarte multe păreri, însă acestea erau țintite către compania RDS, că din cauza lor și a prețurilor mici ale abonamentelor nu își mai pot susține costurile. FALS!

Ca un mic rewind, prin 2008 când lucram și eu într-o companie de telefonie mobilă, singurul competitor pentru toată piața de telecom era RDS. De ce? Pentru că aveau servicii integrate, iar CEO-ul din acel moment, a spus că piața în așa ceva s-a va schimba în viitor și or să piardă mulți clienți.

Archer C7

Cu ajutorul celor de la RDS, tarifele la abonamente au scăzut, beneficiile au fost mai multe, iar oamenii migrau tot mai mult către ei. Din 2007, folosesc serviciile de cablu, internet fix, telefon mobil, fix, stick USB și mai nou CI+ fără probleme. Aici trebuie să lăsăm la o parte micile reclamații, nefuncționalitate sau probleme tehnice care pot apărea la oricine, important este cum se rezolvă și cât de repede.

Dacă tarifele de interconectare scad, automat beneficiile pe care le poți cere de la operatorul tău sunt mai multe. Poți avea mai multe minute (dacă nu ai deja nelimitat), poți cere date mobile sau chiar reducerea prețului la abonament.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu