Oferta săptămânii

Da, mă adresez vouă ȚĂRANILOR care ați venit din Italia, cu Peugeot 307 sau dubițe Ford din ’74 sau cu orice câcat de mașină și cu 2000 de euro în buzunar pe care îi spargeți la curve și pe băutură, mai bine stăteați acolo …

Sunt extrem de nervos

Pe proștii care nu știu niște reguli de bun simț, că aici nu vorbim de circulație, pentru că îmi pare rău că nu am avut cameră video sau cel puțin nu am scos telefonul să fac poză la număr și masină, pentru că îi înjuram de toți sfinții și de mamele lor drage, plus clanxon prelungit și pentru mă-sa.

Povestea

Și acum să vă spun ce s-a întâmplat. Săptămâna trecută veneam de pe lângă Deva, am urcat pe Autostrada A1 și am luat-o către Orăștie, coborând la Halta Geoagiu.

Autostrada A1 Deva-OrastieA1 Deva - Orastie

După câțiva kilometrii, după Deva, dau de un țăran cu numere de Italia care merge pe banda a doua cu 80 km/h. Tu care mergi cu 130 km/h dai blițuri cu mult înainte că poate prostul vede și se trage pe banda nu, NICI O ȘANSĂ!

Pui frănâ, ajungi în spatele lui și te pui să îl clanxonezi. NIMIC! Stă pe banda doi cu mașina tixită de cârpe și haine aduse din Italia pentru țăranii din satul lui și îl depășește după 2-3 minute pe cel de pe banda 1. În tot acest timp, eram cu faza lungă și mâna pe clanxon. Oricum, nu a apucat să ajungă acasă că avea frigiderul plin de carne …

Numărul 2

După alți câțiva kilometrii dau de al țăran cu numere de Italia într-o Mazda, încărcată la maxim, care mergea pe banda a doua cu 90 km/h încercând să depășească o altă mașină. Blițuri, faruri, nimic. ÎI DOARE LA PWLĂ! Ajung lăngă el, fază lungă și claxon. Un moș senil vedea numai înainte.

I-am înjurat pe toți nu cred că a scăpat unul.

Numărul 3

Trec de cei doi proști, iar după Turdaș, ghici ce? Frânez, dau blițuri și clanxoane la un alt țăran de Italia cu Fordul lui din ’74 mergând pe banda a doua.

Știu, suntem prea mulți proști în tara asta și nu merităm autostrăzi!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu