David la cele 12kg (aproape) ale sale folosește Pampers Active Baby 5. Am încercat și Puffies 4+, au fost ok o mică perioadă, însă apoi nu sau mai potrivit cu pielea lui. Am încercat Happy, pentru că Puffies nu aveau atunci și am zis, de ce nu. NU CLAR! Sunt doar parfumate, iar ca material sunt oribile.

Așa că am rămas la Pampers, deși toți zic că vai că nu e bun, că e doar scump că bla bla. Pentru David e singura varintă acceptată în acest moment. Încă de la naștere am folosit Pampers și îl recomand oricui!

Tot timpul îl cumpăram de la Auchan, din Mall, la prețul de 72-74 lei în funcție probabil de șeful de tură. Luni am fost să cumpăr din nou și cu stupoare văd că pentru cele 64 buc dintr-un pachet trebuie să plătesc 92 lei. WOW! Înțeleg, că aveți zile cu reduceri peste reduceri dar dă-le-n mă-sa de REDUCERI.

scutece-pampers-5-11-18-kg-giant-pack-64-buc

Așa de control, la Side în spate la Euro, același pachet costă 62 lei. Te-am pupat Auchan!

Dacă vrei să comanzi online, poți încerca aceste oferte!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • […] Dacă te duci la Auchan pentru Back to school 2016, vei observa că încă de la intrare, te vor întâmpina cu oferte de rechizite pentru cei mici, pornind de la o radieră, un creion, până la caiete și ghiozdane. Am trecut de jumătatea lui august, ușor-ușor toată lumea caută oferte pentru cei mici, care încep acum școala sau trec într-o altă clasă, primară, gimnazială sau liceală. […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu