Atunci când ești „cel mai miez” în online și te crezi m’nezo nu există nici o comparație pentru tine. Așa că te iei de orice, ca să faci trafic, pentru că suferi din orice și nu ai opritor. Zoso ne arată cum calculatorul lui plin de viruși și porn se încarcă greu când se accesează olx.ro

suferi din oricePentru orice mizerie, băgăm un articol că prinde bine la blăniță, facem un awarness, oamenii comentează, vai ce proști sunt ăia. O întrebare simplă, v-ați gândit vreodată, dacă lucrurile sunt exact invers, iar „lumea aceea digitală este doar indusă și sunteți un pic manipulați”?

Nu cred, pentru că nu ați reușit să vă scoateți capul din dos, voi, fanii lui!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • Mda, in ultimul timp am observat un puseu de heitareala si non-subiecte la el. Si nu doar eu, ca i-au mai aruncat si altii fitile prin comentarii. Dar daca asta ii genereaza trafic, e bine 🙂

 • Eu intru pe acolo, dar nu comentez și nici nu sunt fanul lui – nu-mi plac multe lucruri de pe blogul lui (sau din abordarea lui) dar nu aș spune că am ceva cu omul. Cu toate astea aici are dreptate. Dacă faci niște căutări și ții deschise mai multe taburi (vorbesc acum doar de Safari că eu nu am altceva instalat) ai să vezi că treci de 1GB de RAM. Eu mi-am dat seama când m-a notificat direct Safari că OLX mănâncă cam multă memorie și s-ar putea să-mi afecteze performanța sistemului – nu-i cazul, că memorie am destulă, dar cu bateria e altă poveste. Nu m-am uitat la CPU, dar acolo nu cred că se simte că nu mi s-a încălzit laptopul și nici ventilatoarele n-au pornit.
  În concluzie, cu memoria e confirmată și pe Safari – de fiecare dată mi-a trecut de 1 GB, dar la căutări și taburi deschise, nu simpla accesare a site-ului.

  Oh wow, 2 pagini de postări împotriva lui… nu zic că ar trebui să te împaci cu el, dar aici cam are dreptate că e ceva cu site-ul.

 • @dam167 eu îl mai citesc din când în când că mă distrează comentatorii. Dacă zici ca el, nu ai treabă, dacă îl contrazici, nu îți aprobă comentariul și sare în sus. Sunt lucruri unde are dreptate, însă la foarte multe vorbește prostii. Eu nu sunt certat cu el ca să mă împac 🙂
  Eu mai nou am multe taburi deschise în Safari, de obicei minim 5, lucrez și pe chrome și fac teste și în Firefox, iar cei 8GB sunt suficienți pe MacBook.
  Pe windows folosesc Safari daily-use cu Chrome separat, și da, îmi sare de multe ori de 1GB ram mâncați prin procesele de chrome, dar după ce am făcut update de la 4GB la 8GB de ram nu mai am nici o problemă.

 • A, știu cum e cu comentariile la el, dar oricum ce e acolo nu e de mine. Oricât susține el că acceptă și alte păreri, nu e cazul, iar neaprobarea comentariilor nu cred că înseamnă că respecți alte păreri, chiar dacă nu aderi la ele.
  Eu ziceam de OLX cu memoria, mai ales că eram doar pe OLX atunci, fără alte taburi sau aplicații deschise. Tocmai pentru că 8 GB pe Macbook ajung, iar eu am 16, nu m-a interesat în mod deosebit. Cu toate astea am remarcat că e cam mult doar pentru OLX. Mie mi-e ok doar Safari pe mac.
  Mulți sunt obsedați de memorie, deși (pe încercate) cu 4GB pe un MacBook Air faci destul de multe.

 • @dam167 asa este si cu telefoanele cu Android, sa aiba multa memorie si procesoare de ultima generatie dar sa le foloseasca la 15-20% din capacitate. 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu