Ați auzit reclama de la Murfatlar cu stop violenței asupra ouălelor?

by on Apr 11, 2017, 09:11
9 486

O aud în fiecare dimineață la ProFM, în timp ce merg la birou și este TÂMPITĂ! Cum să te apuci, tu Murfatlar să faci o reclamă cu stop violenței asupra ouălelor chiar înainte de Paște? Crezi că lumea îți va bea vinul? Crezi că o să ai vânzări mai mari?

Îți spun eu, că NU!

Cel care a făcut reclama, poate să își prezinte demisia, să o facă publică pe internet ca să știm și noi, iar viitorii angajatori să nu te mai angajeze niciodată! Știu că la prostime români prinde doar cancanul, dar asta e depășită.

stop violenței
foto: biziday.ro

Dacă ați auzit reclame la tv sau la radio, am o rugăminte să îmi spuneți cum pot o raporta/face o reclamție și unde/către cine.

9 COMMENTS

 1. Și mie mi se pare o reclama inteligentă. Am ajuns pe blogul acesta căutând înregistrarea audio.

  LE: Atunci când lași un comentariu, de preferat e să o faci cu adresă de mail validă.

 2. Ce naiv mi-s! 🙂 Am crezut că blogul e pe bune și că TOATE opiniile, atâta timp cât exprimarea este decenta, sunt publicate. Reclama aia chiar îmi place, dar se pare că opinia ta e singura adevărată. Anyway, nu ți-ar strica puțină ortografie. Nu de alta, dar ne confundăm cu “prostimea”. Nu te obosi să “moderezi”! Oricum nu mai intru aici.
  Sărbători după sufletu-ți!
 3. Toate opiniile sunt publicate. DOAR te-am rugat, ca atunci când comentezi să o faci cu o adresă de mail validă, nu cu 123 sau abc. Faptul că îți place ție reclama, mă nu poate face pe mine să îmi schimb părerea.
  Nu de alta, dar ne confundăm cu spammeri, nu? Este pur alegerea ta.

  Dacă ai fi dat refresh ai fi văzut încă de la primul comentariu că este aprobat, dar na, e mai bine să ne dăm înteligenți, doar suntem pe internet. Mulțumesc la fel!

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!