Da, probabil vei spune este scump, dar hai să vedem de ce Asus RT-AC87U este scump. Ultimul model de router al celor de la Asus vine cu o sumedenie de funcții, dar și cu cele mai noi tehnologii atunci când vine vorba de LAN sau WIFI sau chiar și 3G/4G.

Și acum să le luăm cu începutul:

  • Ultra-fast 802.11ac Wi-Fi router with a combined dual-band data rate of 2334 Mbps for smooth up to 4K/UHD video playback, ultra-fast file-sharing of large files and low-latency online gaming.

Asus-RT-AC87U-2-front

  • World’s first 4×4 MU-MIMO antenna design with AiRadar universal beamforming for unrivaled multi-device performance and wireless signal coverage up to 465 m² (around 5,000ft²)

Asus-RT-AC87U-4-Mimo

  • Built-in USB 2.0 and USB 3.0 ports for up to 10-times faster data transfers to USB storage devices2, printer sharing, and 3G/4G dongle support.

Asus-RT-AC87U-3-chipset

  • ASUSWRT graphical user interface for easy, CD-free 30-second setup and hassle-free advanced network control.

Asus-RT-AC87U-6-control-panel

  • AiProtection with Trend Micro with triple-strength total network security, plus robust parental controls and privacy protection.

Asus-RT-AC87U-7-trend-security

  • ASUS AiCloud 2.0 lets you access, sync, share and stream your files anywhere, on any internet-connected device

Asus-RT-AC87U-8-mobility

De ce mi-l doresc eu?

În momentul de față este o necesitate să ai un router bun, atunci când în casa ta există cel puțin 2 smartphone-uri, 1-2 tablete, un laptop, un calculator, atunci ai nevoie și de o legătură la internet foarte bună.

Momentan dețin un Airport Extreme de 10/100Mpbs pentru un MacBook, 2 x iPhone, un televizor cu wifi și o conexiune de internet cu o viteză până la 1000Mbps de la RDS. Lipsește doar acest model care poate duce o viteză de până la 2400Mbps (LAN + WiFi).

Poate fi achiziționat de aici.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu