Abia aștept ziua când depunerea documentelor se va face online la ANAF. Adică online, adică să dispară toate vacile sictirite de la ghișee care se uită la tine ca la ultimul om, când vorbești cu ele nu îți explică nimic și te trimit de zeci de ori după acte, pentru că le este lene să îți explice de la început.

Anul trecut m-am lovit de prostia celor de la ANAF, de sistemul acesta învechit de lăbăreală, unde pentru o foaie printată plus o semntură și o ștampilă trebuie să pierzi o săptămână. Am depus o cerere care trebuia luată de la portar, apoi număr de ordine, apoi mai completezi o fișă pe care le atașezi la un dosar cu 3 foi pentru a scoate o foaie în care să scrie NU A FOST RECUPERATĂ TAXA AUTO.

Atât de greu era în mm să întrii pe calculator să bagi VIN, să dai print, semnat și ștampilat și gata. Maxim 3 minute!

depunerea documentelor

Așa a durat 1 săptămână, m-am învoit de 3 ori de la birou ca să mă duc după o singură foaie mega importantă fără de care nu puteam să înmatriculez mașina. Prima dată am fost de am depus cererile, a doua oară am fost ca să îmi ridic adeverința, primit un răspuns „domnul director nu este aici să semneze, nu este gata, veniți peste câteva zile”. A treia oară a fost cu noroc am stat doar 2 ore până am reușit să intru în acel birou obosit cu fețe acre prin care plimbau o foaie de la una la alta cu povești nemuritoare!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu