Dacă vrei să îți cumperi o mașină second hand, din piață, de la o mătușă sau de la o bunică ținută doar în garaj și mers până la Auchan duminica, iată că ASF și RAR vine în întâmpinarea ta cu o soluție de verificare prin SMS a datelor mașinii.

Nu scrie nici unde că e vorba de accidente, reparații, kilometrii dați înapoi sau alte informații, spun doar că îți oferă informații. Acum să ne gândim bine, unu la mână majoritatea care au o mașină veche nu se duc cu ea în reprezentață ca să plătească dublu pe aceleași piese și manoperă ca să fie înregistrat într-o bază de date iar Vasile când o cumpără să vadă ce ai făcut tu.

Doi la mână, pot doar să îți verifice seria de idenficare a mașinii, iar dacă ea apare în baza de date pe dincolo îți poate oferi informații în rest doar îți i-au banii aiurea.

cumperi o mașină

Singura variantă plauzibilă și corectă de până acum, este autodna.ro. Sunt abonat la ei pe facebook și am văzut sute de mașini aduse de dincolo cu modificări sau accidente și vândute în România de bune.

Atâta timp cât vor exista coji de mașini pe stradă, ruginite, cu tabla ruptă și nu există o bază de date cu toate informațiile necesare dar și un sistem informatizat, nu avem nici o șansă să fim corecți!

Prost nu e cel care cere, e cel care dă.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu