Aqua Park Arsenal

Fosta bază secretă și fabrică de muniție de la Orăștie a devenit în anul 2009 o fabrică de adrenalină: ARSENAL PARK – complex turistic cu 3 stele pe epoleți, singurul cu tematică militară din Europa. ARSENAL PARK e localizat la marginea Orăștiei, în centrul fostului regat dacic, la distanța egală de cetățile dacice din munții Orăștiei: Blidaru, Costești, Sarmisegetuza Regia. În perioada medievală, cetatea Orăștiei a supraviețuit invaziei mongole, asediilor turcești, ciumei din 1738 și numeroaselor bătălii feudale.

Adrenalina și relaxarea se completează în cel mai fericit mod la Arsenal Park. Activitățile antrenante alternează cu sesiuni odihnitoare pentru trup și minte la ARSENAL SPA – cel mai modern centru spa din vestul țării. SPA-ul Arsenal Park dispune de o sală de fitness, saune finlandeze și cu infraroșu, o piscină cu dispozitive de masaj în apă și cu înot contracurent, o cameră de relaxare și camere pentru masaj și tratamente corporale.

În curând se pare că vom avea și un Aqua Park ridicat cu ajutorul fondurilor europene dar și a celor care au investit până acum în Arsenal Park, iar investiția se va ridica undeva la 6 milioane de euro plus multe alte facilități atât pentru Orăștie, dar și pentru turiști.

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu