AppZapper te ajuta sa stergi aplicatiile din OS X impreuna cu fisierele create de acestea.

by on Mar 17, 2013, 16:59
1 728

Screen Shot 2013-03-17 at 16.31.56

Astazi va prezint o noua aplicatie pe care neaparat trebuie sa o aveti instalata pe Mac.

Se numeste AppZapper si face exact ce trebuie sa scapati de toate fisierele nedorite ale unor aplicatii pe care doriti sa le dezinstalati. Nu exista asa ceva in OS X decat pe windows, asa ca aici trebuie doar sa trageti icoana in “cosul de gunoi” sau “cmd+backspace” pentru a sterge aplicatia. Bineinteles ca si aici mai sunt fisiere care tin de aplicatie si pe acestea trebuie sa le stergeti manual. Nimic mai simplu, AppZapper face asta pentru tine.

Nu trebuie decat sa o pui in dock pentru a o avea la indemana si de fiecare data cand vrei sa stergi o aplicatie pur si simplu faci “drag ‘n’ drop” direct pe icoana in loc pe Trash.

Sau varianta doi deschideti AppZapper si apoi trageti aplicatia aici si totul dispare.

Screen Shot 2013-03-17 at 16.28.47

 

In momentul de fata OS X va ofera cred cea mai adevarata posibilitate de DRAG ‘N’ DROP si care va usureaza cel mai mult munca.

Sau varianta 3 puteti sa dati click in partea dreapta sus si o sa va apara o fereastra cu toate aplicatii instalate din care puteti voi selecta ce doriti sa stergeti. Bineinteles ca va arata si ce fisiere mai trebuiesc sterse pe langa aplicatia in sine.

Screen Shot 2013-03-17 at 16.29.41

 

Eu pe windows foloseam Your Uninstaller care isi facea treaba la fel de bine si te scapa de toate prostiile de fisiere sau de registrii.

M-am indragostit de Mac OS X.

1 COMMENT

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!