Văd că foarte multă lume dorește ca viitoarele produse iPhone, iPad, AppleTV să aibe porturi USB Type C în locul celor Lightning pe care l-au lansat acum 6 ani de zile, în 2012. Pe vechiile iPhone 3Gs, 4S se folosea un conector cu 30 de pini, acesta fiind înlocuit cu cel Lightning din iPhone 5.

fast chargingDin păcate Apple a renunțat și la MagSafe, cred cea mai tare invenție făcută de ei pentru MacBook-urile lansate înainte de 2015. În acest moment MacBook Pro cu Touch Bar sau fără folosesc 4 porturi USB Type C, având astfel nevoie de adaptoare.  Cei care foloseau portul de SD Card au suferit cel mai mult, însă tot timpul vor exista soluții, iar o trecere la USB Type C de anul viitor este necesară, însă mă gândesc că vor implementa noi tehnologii care te vor face să utilizezi doar cablurile OEM Apple sau MFI, iar cele aftermarket să nu funcționeze corespunzător.

usb type c

În 2017, Apple a patentat un încărcător USB Type C folosind tehnologia MagSafe, și sunt curios dacă îl vom vedea de anul viitor la treabă.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu