După ce au renunțat la adaptorul de priză începând cu seria iPhone 12, avem un zvon că în urma unui sondaj Apple va alege să scoată din cutia unui iPhone și cablul de încărcare, astfel vom aveam în cutia de retail începând cu iPhone 13 (2021) sau iPhone 14 (2022) doar telefonul și hârtiuțele.

Cutie iPhone 12

Mi se pare absolut normal să renunțe și la cablul USB-C to Lightning mai ales că toată lumea deține deja cabluri de la modelele mai vechi, iar clienții noi pot alege să își cumpere fie un adaptor de 20W cu cablu lightning, fie un MagSafe.

Oricum, după mine tendința Apple este de a renunța la tot ceea ce există în cutie, iar telefonul să fie livrat fără alte accesorii. Fiecare își poate achiziționa o pereche de AirPods Pro, Seria 2 sau AirPods Max sau de ce nu altele mai ieftine existente deja pe piață însă fără experiența de interconectare cu sistemul Apple și ușurința utilizării lor.

Samsung a făcut aceeași mutare de a scoate adaptorul și căstile din viitorul Galaxy S21 ce se va lansa în ianuarie 2021, așa că acest trend se va accentua în anii care vor urma.

Așa că, în curând vom migra toți către HUB-uri USB-C/A care să ne facă viața mai ușoară atunci când călătorim, suntem acasă sau mergem undeva cărăm doar un adaptor de priză cu 4-5-6 ieșiri unde ne vom putea încărca telefoanele, tabletele, MacBook-urile sau alte dispozitive smart.

Aveți aici o listă de hub-uri USB dar și de încărcătoare ca să nu vă mai plângeți apoi că nu aveți încărcător sau cablu în cutie.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu