Conform unui document ajuns pe internet aflăm că Apple a notificat principalii furnizori de telefonie din US să se pregătească pentru lansarea noilor iPhone 14 din toamna lui 2022 pentru că nu vor mai avea slotul fizic nano-SIM, acesta fiind înlocuit de chip-ul eSIM.

iPhone 13 Dual eSIM

Ca parte a acestei tranziții către Dual eSIM, câțiva furnizori de telefonie din US vor primi din partea Apple pe începutul anului 2022 terminale iPhone 13 fără slotul nano-SIM în cutia de retail. Acestea vor avea două module eSIM și vor putea fi activate doar folosind un plan eSIM.

Cum folosim modul Dual SIM pe iPhone 13?

Vă spuneam în articolul de mai sus că iPhone 13 este prima serie care suporta Dual eSIM, acest lucru fiind menționat chiar de către Apple pe pagina dedicată noilor iPhone 13 lansate în această toamnă.

  • Dual SIM (nano‑SIM and eSIM)
  • Dual eSIM support

Abonații Orange, YOXO sau Vodafone pot activa oricând un plan eSIM. Cei care sunt abonați la Digi Mobil și Telekom vor mai avea de așteptat până când vor putea utiliza și ei eSIM. Mă aștept ca după ce Apple va renunța la slotul nano-SIM și Samsung, Huawei sau Xiaomi să facă la fel, obligând astfel furnizorii de telefonie mobilă din România să facă trecerea către partea digitală și să renunțe complet la SIM-ul fizic de plastic.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu