Pentru a putea fi mai aproape de piata din China, Apple decide sa deschida un centru de cercetare si dezvoltare exact in inima Chinei, la Shenzen. Centrul va fi deschis incepand cu anul viitor.

Legat de aceasta deschidere Tim Cook in august a spus ca vor dori sa deschida un centru de cercetare si dezvoltare in Beijing. Acesta s-ar putea realiza mult mai repede decat cel din Shenzen.

“We are excited to be opening a new Research and Development center here next year so our engineering team can work even more closely and collaboratively with our manufacturing partners,” Cupertino-based Apple spokesman Josh Rosenstock said in emailed comments.

“The Shenzhen center, along with the Beijing center, is also aimed at strengthening relationships with local partners and universities as we work to support talent development across the country,” he said.

De ce este important sa se deschida in Shenzen? Daca nu stiati acolo se afla sediul celor de la Foxconn.

Apple doreste sa se extinda si pe piata Chineza chiar daca aici se bate cu cele mai mari branduri autohtone. Defapt, aici vorbim de a doua economie din lume, iar Apple tinteste sus.

cercetare si dezvoltare


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu