Nu știu dacă ați observat dar noul Apple TV 4K 2022 lansat de Apple aseară este mai ieftin cu 50$ față de versiunea de anul trecut, iar capacitatea de stocare este dublată la 64GB față de 32GB.

Apple TV 4K HDR10+ 2022 Rumors

Acest zvon vine de la Ming-Chi Kuo care spune că Apple va încerca de anul viitor în 2023 să vină cu o versiune care să fie mult mai accesibilă ca și preț și anume acesta ar urma să scadă sub 100$. A doua și a treia generație de Apple TV lansate în 2010 și 2012 au avut un preț de pornire de 99$, iar Apple vrea să revină la aceleași prețuri pentru a putea concura cu Google, Amazon sau Roku.

Desigur, este mult prea devreme să vorbim despre un nou Apple TV, dar e bine că zvonurile circulă. Personal, abia aștept să văd prețurile de vânzare a Apple TV 4K 2022 în România.

Dacă nu ai un Apple TV, ai fi dispus să dai sub 100$ pe el?

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Parca ma tenteaza si pe mine unul, dar sunt curios, tu, la ce il folosesti? Ca inca nu stiu cat de folositor mi-ar fi.

    • Eu îl folosesc pentru Apple TV+ cu cont de US, am început acum câteva luni să mă uit la Ted Lasso. Abonamentul este 4.99$ pe lună. Poți instala orice aplicației vrei, ai acces la Netflix, HBO … toate serviciile de streaming + Youtube. De obicei când mă uit la un film pe MacBook și prefer să îl văd pe ecran mare, îl trimit prin Apple TV și mă uit la televizor.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu