Toate bune și frumoase până aici. Știm că vom avea 3 noi iPhone 2018 sau iPhone 9, însă avem aceeași problemă cu ecranele care nu pot fi produse la timp. De 2-3 ani, același clișeu în fiecare an. Cel mai nasol moment a fost lansarea iPhone X din toamna anului trecut când Apple a început să livreze din luna noiembrie.

Telefoane cu ecrane mariSe pare că problema este la noul model de 6.1 inch cu ecran LCD care ar putea fi trimis către clienți doar din octombrie și nu în ziua următoare a evenimentului Apple din septembrie. Ca de fiecare dată, Tim ne spune să nu ne facem griji că totul ok, vedem că furnizorii dau din colț în colț.

LG are probleme cu displayurile și nu știe dacă poate onora toată comanda, Samsung are vânzări proaste, Foxconn angajează oameni ca să poată asambla toate terminalele, și uite așa, problema apare în fiecare vară când furnizorii încep să producă componentele sau ecranele.

Apple, faceți ceva și luați din timp o marjă, oricum tot vor fi leak-uri așa că nu are rost să vă zbateți ca peștele pe uscat, faceți ce știți mai bine!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu