Aș putea spune că cea mai interesantă și profitabilă veste pe acest sfârșit de an. Apple semnează un parteneriat cu Amazon pentru a vinde iPhone, iPad sau alte produse online.

parteneriat - Apple - Amazon

La prețuri preferențiale, sub concurență și aproape de cele practicate de Apple în magazinele sale oficiale. Pentru că vorbim de Amazon, numărul 1 în america pe tot ceea ce înseamnă online, este posibil să vedem în maxim 2 ani și un punct de lucru în România. Da, știu că există oameni care lucrează pentru Amazon din România, dar e nevoie și de logistică nu doar de oameni la birou.

Abia aștept momentul în care vom putea cumpăra direct de pe amazon.ro fără taxe și alte prostii. Desigur, abia aștept și primul Apple Store din Timișoara în viitorul apropiat.

De ce a ales acum Apple să se promoveze pe Amazon? De ce nu a făcut-o până acum? E simplu, datorită taxelor impuse de Trump, sunt nevoiți să renunțe la o parte din profit pe care trebuie să îl acopere cumva, iar varianta cea mai simplă cu cele mai multe vânzări este Amazon.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu