În 26 au început precomenzile pentru HomePod, astăzi se fac primele livrări în US, UK și Australia (în funcție de GMT), și tot astăzi, Apple publică pe site manualul de utilizare al HomePod, cu ceea ce trebuie să faceți pentru a seta boxa, cum și ce puteți face cu ea.

Acesta este destul de interesant, frumos ilustrat, cu toate opțiunile disponibile pentru a putea folosi Boxa la capacitățile sale. De la a te trezi și de a afla de la Siri cum este traficul și condițiile meteo, până la a asculta podcastul favorit.

manualul de utilizare al homepod

Inițializarea boxei HomePod se face utilizând un iPhone cu minim iOS 11, unde trebuie să ai setat contul de iCloud, App Store, Apple Music pentru că acestea vor fi utilizate pentru inițializare și vor fi copiate în memoria boxei. Pentru a începe trebuie doar să te apropii de boxă, să ai bluetooth-ul activat, iar pe ecran o să îți apară HomePod. Dacă nu merge, deschizi aplicația Home→Add Accessory→HomePod.

În timpul inițializării HomePod detectează poziția sa folosindu-se de sunet, și își adaptează calitatea sunetului în funcție de obiectele din jur, bibelou, perete sau alte obiecte. În cazul în care mutați boxa sau o ridicați de la locul ei este posibil să auziți că își reface testul audio, pentru a vă oferi cea mai înaltă experiență audio.

Manualul poate fi accesat folosind acest link.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu