Apple a depus o cerere de brevet pentru un nou Apple Pencil care ar putea avea un rezonator acustic care să-i permită să fie localizat prin aplicația Find My. Cererea de brevet, depusă la biroul de brevete al Statelor Unite, descrie modul în care rezonatorul acustic ar putea fi folosit pentru a genera un sunet care ar putea fi detectat de alte dispozitive Apple, cum ar fi iPhone-urile și iPad-urile. Acest lucru ar permite utilizatorilor să-și găsească Apple Pencil-ul pierdut sau furat scanând-l cu aplicația Find My.

Apple Pencil rezonator acustic Find My

Cererea de brevet nu oferă nicio informație specifică cu privire la modul în care rezonatorul acustic ar fi implementat în Apple Pencil. Cu toate acestea, este posibil ca acesta să fie plasat în interiorul Apple Pencil-ului sau că ar putea fi atașat la un capăt al Apple Pencil-ului. Rezonatorul acustic ar putea fi, de asemenea, folosit pentru alte funcții, cum ar fi redarea de sunete sau emiterea de semnale ultrasonice.

Depunerea cererii de brevet este un semn că Apple lucrează la îmbunătățirea Apple Pencil. Este posibil ca Apple să lanseze un nou Apple Pencil cu rezonator acustic în viitorul apropiat.

Iată câteva dintre beneficiile potențiale ale adăugării unui rezonator acustic la Apple Pencil:

  • Ar permite utilizatorilor să-și găsească Apple Pencil-ul pierdut sau furat mai ușor.
  • Ar putea fi folosit pentru a adăuga noi funcții Apple Pencil, cum ar fi redarea de sunete sau emiterea de semnale ultrasonice.
  • Ar putea ajuta la îmbunătățirea experienței de utilizare a Apple Pencil.

Este important de menționat că depunerea cererii de brevet nu înseamnă că Apple va lansa cu siguranță un nou Apple Pencil cu rezonator acustic. Cu toate acestea, este un semn că Apple lucrează la îmbunătățirea Apple Pencil și că este posibil să lanseze un nou model în viitorul apropiat.

Sursă: patentlyapple.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu