Oferta săptămânii

Astăzi când mi-am comandat cardul prin aplicația Revolut am descoperit și opțiunea de Apple Pay disponibilă la modalitatea de plată sau top-up. Apple Pay este prezent în Europa, iar recent a fost lansat Polonia și Norvegia, urmând probabil până la sfârșitul anului și România.

Telefoanele mobile cu NFC vor putea plăti cu telefonul la comercianții din România, doar după ce Revolut se va lansa oficial în România, iar acest lucru nu este departe mai ales că am confirmarea în pozele de mai sus. Am să încerc să îl activez, și revin cu informații.

Dacă vorbim de Apple, atunci toate terminalele începând cu iPhone 6 și până la iPhone X au chipul NFC instalat și pot utiliza serviciul Apple Pay. Dacă vorbim de Google în curând se va lansa și la noi Google Pay, acesta urmând a fi integrat și el în Revolut.


Update: Am încercat să folosesc Apple Pay pentru a pune 50 lei pe cardul Revolut, iar în momentul de setup îmi deschide aplicația Wallet să selectez cardul, însă neavând setat nici un card și nu există vreo opțiune de a adăuga unul, trebuie să așteptăm până când va fi lansat oficial în România și deblocat de Apple.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Deci nu funcționează.

 • @cristi functioneaza doar daca ai cont intr-una din tarile din Europa unde este disponibil + card la o banca acceptata. Cei de la Revolut ziceau ca pregatesc o surpriza 🙂

 • Deci cum a zis Cristi, nu functioneaza. Daca ai cont intr-una din tarile din Europa unde este disponibil + card la o banca acceptata atunci folosesti direct Apple Pay, nu? Deci Revolut nu e o solutie la lipsa de interes a romanilor in ceea ce priveste platile contactless. Nu-i chiar pe subiect ce-am zis eu, dar nici articolul nu-i chiar bun.

 • @george de ce nu este bun articolul? 🙂
  Titlul spune ca in aplicatia Revolut se poate utiliza Apple Pay, si nu este asa? Pentru ca sunt in Romania si mi-a aparut optiunea de  Pay am zis sa incerc si nu mi-a reusit sa activez pentru ca fizic serviciul de plati al Apple de activeaza din aplicatia Wallet. Se zvoneste ca pana la sfarsitul anului vom avea si in Romania  Pay.

 • Mi s-a parut putin aiurea pentru ca am considerat articolul ca fiind o stire, dar poti sa „faci plinul” pe Revolut de multa vreme cu Apple Pay. Si faptul ca in perioada in care a fost scris articolul ar fost termenul in care Revolut zicea ca ar urma sa fie disponibil in Apple Pay, lucru care nu s-a adeverit si n-am mai auzit nimic de la ei despre asta.
  Am gresit eu si titlul chiar reprezinta articolul.

 • @george eu nu am folosit Revolut pana acum. Doar ce mi-am comandat cardul de la ei. Inainte trebuia sa depui 250 lei ca sa iti trimita cardul 🙂

  Pai acum recent s-a zvonit de o posibila lansare de Apple Pay in Ro prin Revolut dupa ce a fost conferinta din Bucuresti de acum 2 saptamani.

 • @ionica Nu am folosit nici eu Revolut. Am vrut sa-mi fac card la ei cand au anuntat de Apple Pay, dar am hotarat sa-mi fac abia dupa ce vad ca merge prin Apple Pay. Despre ce conferinta vorbesti? Eu stiu ca CEO-ul Revolut a anuntat asta. Sau zici ca Apple a anuntat?
  Eu sincer mi-as face maine card la orice banca din Romania daca ar fi disponibila prin Apple Pay, dar cred ca Apple are alte prioritati, dar sper sa gresesc si cu asta.

 • […] aproape la fel, dar aveai nevoie de un „dispozitiv”. S-a lansat și Google Pay, urmează Apple Pay însă o să avem cu toții o singură problemă, aceea în care majoritatea magazinelor de […]

 • […] arătat că Apple Pay apare în aplicația Revolut însă dacă serviciul nu este disponibil în România nu se poate folosi cu nici un card bancar. […]

 • […] Pay debutează în Germania de astăzi. În curând îl vom vedea și în […]

 • Daca mai are nevoie cineva de card gratis (transport inclus), o puteti face aici – https://www.revolut.com/r/linteszpm

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu