Dacă ești client ING și ai un card emis de orice sucursală din Olanda și te aflii pentru cei 17 milioane de utilizatori, atunci de azi ai Apple Pay. Poți seta cardul tău în aplicația Wallet din iOS.

Apple Pay în România

De curând, printr-o scăpare Revolut a oferit șansa unor utilizatori să își activeze Apple Pay, chiar și în România, folosind un card primit din UK. Trebuia setată doar regiunea, se activa Apple Pay și apoi reveneai la setările inițiale. Minunea nu a ținut mult timp, accesul fiind restricționat iar toate conturile create au fost rejectate de Apple.

Mulțumesc Adi

România face parte din cele 13 țări programate pentru anul acesta de Apple pentru implementarea noului servicii contactless de plăți. ING și BT au anunțat că în această vară vor introduce această opțiune pentru toți clienții lor, rămâne să vedem și când se va întâmpla asta.

Ca să poți activa Apple Pay, trebuie să ai minim iPhone 6, iOS 12 și un card la o bancă acceptată. Apoi, folosind chiar și un Apple Watch (trebuie setat și aici) puteți folosi telefonul/ceasul pentru a face plăți fără să mai scoateți cardul din portofel.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu