Pentru că toți utilizatorii de MacBook s-au plâns de faptul că Apple a decis să scoată conectorul MagSafe odată cu noile versiuni din 2016, de astăzi putem vedea o înregistrare a unui patent pentru un adaptor MagSafe către USB-C.

Adică, Apple a trimis spre înregistrare patent, faptul că, dorește să readucă la viață MagSafe. Dacă nu știi ce înseamnă MagSafe, înseamnă că ori nu ai avut niciodată un MacBook ori ai vrea să încerci și nu știi ce să faci.

Conectorul patentat de Apple acum mulți ani, a fost introdus tocmai pentru cazurile în care accidental te ridicai de la masă, atingea-i cablul de încărcare, dar și alte situații de genul, astfel încât să nu produci nici un fel de daună MacBook-ului tău.

Connector adapters that may have a Mag Safe connector receptacle and a Universal Serial Bus Type-C connector insert. This may allow chargers to be used to charge devices having Universal Serial Bus Type-C connector receptacles. This also may provide the breakaway characteristic of a system for a device that does not include a MS connector receptacle. Other adapters may have other types of magnetic connector receptacles and connector inserts.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu