Apple Music disponibil și pe televizoarele LG

by on Nov 21, 2021, 11:13
5 82

Anul trecut în aprilie, Apple Music și-a făcut aparția pe televizoarele Samsung mai noi de 2018. Începând cu 17.11.2021 Apple Music este disponibil și pe televizoarele LG

LG TV Store with Apple Music App
Photo: @kylemsound / Twitter

Update-ul pentru televizoarele LG va fi disponibil pe etape către toți utilizatorii, urmând să vedem dacă va fi disponibil și în România. Din păcate televizoarele Samsung setate pe România încă nu beneficiază de Apple Music.

Este disponibilă în Samsung TV Store (Apps)

Prin această lansare a aplicației Apple Music pe televizoarele LG utilizatorii pot asculta peste 90 milioane de cântece, fără să aibe nevoie de un dispozitiv Apple TV, HomePod mini, iPhone sau MacBook.

În acest moment nu se știe ce modele suportă aplicația Apple Music, cert este faptul că trebuie să fie mai nou de 2018 și să aibe AirPlay 2. Dacă aflu exact modelele revin cu o actualizare a acestui articol.

Verificați în LG Store, iar dacă că apare o puteți instala.

5 COMMENTS

  1. Dar așa, pe lângă subiect, că nu e în specificul blogului, s-a lansat și versiunea de tv a GeForce Now
  2. E un pic ciudat. Dupa ce am instalat-o pe TV nu mai puteam asculta pe CarPlay, desi plecasem de acasa si TV-ul era oprit, aplicatia de pe telefon imi spunea ca pentru a asculta pe mai multe dispozitive trebuie activat Family sharing.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!