Oferta săptămânii

Zvonurile legate de iPhone 8 cu ecran OLED, ne arată că senzorul de amprentă trebuie reconceput, iar Apple lucrează se pare la acest aspect. Vor să introducă o nouă tehnologie ce urmează a fi patentată de ei folosind ecranele OLED.

Astfel, vom avea un senzor de amprentă virtual înglobat în partea de jos a ecranului.

senzorul de amprentă

Alte surse, spun că sistemul este deja în „development” și v-a înlocui versiunea veche capacitită a senzorului Touch ID.

Apple has selected neither Synaptics’ Natural ID touch fingerprint sensor nor Qualcomm’s Sense ID fingerprint technology for its new OLED iPhones, and decided to use its own Authentec algorithm combined with Privaris glass identification technology to redesign a new fingerprint ID solution, according to industry sources.

De-a lungul acestor ani, compania Apple a tot cumpărat firme care ofereau suport biometric sau care aveau legătură cu zona de amprente, urmând ca acum după câțiva ani să le poată pune în practică.

La final, s-ar putea să vedem în toamnă, la a 10 aniversare a ediției iPhone un sistem cu autentificare biometric cu ultrasunete, adăugând posibilitatea de folosi recunoașterea facială sau scanarea irisului, tehnologii care se zvonesc că ar fi în dezvoltare.

Eu aștept încărcarea wireless.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu