Anul trecut au prezentat AirPower, l-au trecut în broșura de la iPhone XS dar nu a văzut niciodată lumina. Apple Monitor apare în broșura lui Mac Mini prezentat zilele trecute.

Să înțeleg că e o strategie de marketing, să arăți, creezi așteptări iar apoi peste 1 an sau 2 îl lansezi?

Apple Monitor

Hmm… arată foarte bine, cu margini subțiri probabil display 5K și vreun preț de 2000$, însă până va vedea lumina rafturilor din Apple Store va mai trece puțin timp, nu mult, așa vreo 1-2 ani mai ales că se așteaptă și un nou Mac Pro probabil în primăvară.

Aștept să văd și variantele pentru noile căști AirPods 2 cu încărcare wireless unde se vor regăsi prima dată, în ce manual de utilizare. Așa cum smart conector a fost văzut prima dată anul trecut în aprilie, iată că abia după 1 an de zile, se regăsește pe noile iPad Pro pentru încărcarea lui Apple Pencil 2.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Eu cred că Apple știe piața și probabil nu merită să facă ei un monitor. În nici un caz ăia care cumpără Mac Mini n-o să dea 1500-2000$ pe un monitor. Posibil ca după ce lansează un nou Mac Pro să fie nevoie, dar și Mac Pro și iMac Pro sunt o piață mică. Ca să nu mai zic că ai nevoie de placă video cât de cât pentru un monitor 5K.

  Mie publicațiile de tech (străine) mi se par complet în afară mai nou și caută doar senzaționalul. Găsesc tot felul de non probleme, cum e asta cu porturile de exemplu, peste care lumea trece ușor. Încă citesc, după 2 ani de la lansarea portului cu conector USB-C pe gama Pro și la nu știu câți de la primul MacBook, cum lumea ajunge acasă și nu-și poate lega sutele de accesorii la laptop. Modul cum insistă pe chestia mi se pare de-a dreptul pueril, mai ales dacă stai să te gândești că nu ai nevoie de nu știu câte accesorii ca să folosești un laptop, că doar e ceva ce iei cu tine, nu e un server la care se leagă tot. Ziceam de asta că încep să apară și articole cu noul Air, care dacă face ce zice Apple că face o să fie un succes, dar doar după ce-l fac toți cu ou și cu oțet.

  • @dam167 am crezut doar eu că s-au prostit și ăștia pe dincolo cu senzaționalul ca la noi.
   Pe mine mă supără puțin faptul că au scos pliante cu produsele dar ei nu le lansat oficial? Cum vine asta, doar ca să îți facă în ciudă? 😀
   Ei au mers mult pe varianta de LG pe monitoare, dar worldwide văd foarte mulți care merg pe Dell. Or să scoată un alt Mac Pro, iMac nu văd ce ar mai putea scoate ultima versiune este mega potent.

   Dacă Apple a făcut ceva tot timpul nu a fost bine, ba că a renunțat la jack, a pus senzor de amprentă, a creat face id, a făcut notch, etc ei ce să vezi, toți au dat copy-paste. #trendsetter

 • În pliantul ăla eu văd un monitor generic, dar cum pliantul e făcut de un designer na, nu putea arăta ca un Dell. Nu, chiar s-au prostit aproape toți și a devenit obositor să-i urmărești. Chestia cu notch mi se pare un exemplu bun – trebuia făcut un compromis și s-a văzut că lumea a înțeles asta și a trecut peste. Eu sper doar să nu se prostească și cei ce îi citesc.

  Uite, The Verge: „The MacBook Air used to be the best laptop” – povești. Așa cum a fost atunci, așa e și acum – un ultraportabil decent cu soft ca lumea pe el și fără o mie de chestii inutile. Cel mai bun n-a fost niciodată și nici n-o să fie, există doar laptopuri pentru diverse fluxuri de lucru. Bine, cumva toți tech review-erii ăștia îmi par puțin plictisiți și na, trebuie să agite și ei spiritele cumva.

  • @dam167 totul pentru trafic din păcate, exact ca și la noi, totul este legat de senzațional „vezi AICI CE S_A ÎNTÂMPLAT!!!” …

   Eu am ajuns la concluzia că fiecare produse are o nișă separată, iar cei care nu se potrivesc cu el, vor merge tot timpul spre concurență. Odată, utilizator de produse Apple e foarte greu să sari gardul și să treci pe altceva, mai ales după ce te obișnuiești cu simplitatea și lucrurile bine făcute.

 • M-am uitat la ăla lansat cu laptopurile din 2016, tot 5K, tot LG – ăsta pare continuarea ăluia. Dar pe lângă că e scump, eu nu prea leg laptop la monitor. În schimb e tare să-ți încarce monitorul laptopul printr-un singur cablu, dar parcă n-aș da atâția bani pe un monitor. Am început la un moment dat să caut pe ebay Apple Cinema Display, alea de 27” și ar fi pe la 4-500$ dar sunt cu thunderbolt 2 și mi-ar trebui adaptor.

  Nu știu ce să zic, dai vreo 1000$ pe Mini, adaugi un LG de-ăsta cu 1500$, nu mai bine un iMac 5K?

 • @dam167 gasesti adaptoare iar 4-500$ e un pret bun. Ideea e ca varianta unui astfel de monitor chiar si Apple Cinema de 27” e ca il poti conecta la Mac, Mac Mini sau MacBook, cu iMac nu prea te poti plimba.

  Eu as alege un iMac 5K sau un Cinema Display facut de Apple de 27” cu MacBook-ul. E super misto sa faci totul pe monitor, incearca daca ai posibilitatea 😁

 • […] cu lansarea lui iPhone Xs numele de AirPower apărea în manualul de utilizare al telefonului împreună cu un monitor Apple, însă nici până astăzi nu a fost lansate de Apple. Privind […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu