Apple încearcă să reînvie MagSafe? Două noi încărcătoare wireless cu magneți vor fi prezentate deseară

by on Oct 13, 2020, 16:09
1 282

MagSafe reprezintă cea mai sigură opțiune de încărcare a unui MacBook folosind conectori de putere atașați magnetic portului de încărcare. Inițial au fost introduși de Apple în 10 ianuarie 2006 și scoți în toamna lui 2016 când au lansat noile serii de MacBook cu porturi USB-C, iar încărcarea se face tot prin acest port.

MagSafe Connector to MacBook

Fiecare dintre noi, cred că s-a împiedicat cel puțin o dată de cablul de la laptop și era să îl rupă sau chiar să dea cu MacBook-ul de parchet. Există și un patent înregistrat de Apple pentru un adaptor MagSafe to USB-C însă vom vedea dacă acesta va fi lansat luna viitoare când se zvonește că ar fi evenimentul dedicat Mac-urilor.

→ Să revenim la evenimentul din această seară. Ne puteți urmări live începând cu ora 19:30, detalii aici.

Conform zvonurilor este posibil să vedem două încărcătoare wireless cu magneți pentru iPhone 12, denumite:

  • MagSafe Charger;
  • MagSafe DuoCharger.

Ambele încărcătoare vor scoate 15W dar vor avea dimensiuni diferite, cel mic va putea încărca doar un dispozitiv, iar cel mare va putea încărca 2 dispozitive în același timp. Nu se știe exact ce dispozitive sunt compatibile, însă eu cred ca vorbim de AirPods Pro și / sau Apple Watch, desigur pe lângă iPhone 12.

Păcat ca proiectul AirPower nu a putut fi lansat din cauza problemelor cu supra-încălzirea dispozitivului.

1 COMMENT

  1. […] putea să vorbim altfel pentru că vorbim de MagSafe și vă spuneam la un moment dat că Apple încearcă să reînvie acest tip de connector care din punctul meu de vedere este un plus este posibil să îl vedem lansat abia de anul […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!