Încă de pe vremea lui Steve Jobs se știe că Apple este foarte secretoasă privind produsele și serviciile ce urmează să le lanseze, însă de multe ori exagerează atunci când cineva din interioriul companiei postează vreun clip pe youtube sau tiktok.

Apple exagerează de multe ori când vine vorba de produsele și serviciile sale postate de oameni din interiorul companiei

Așa cum este și cazul unei angajate pe nume Paris Campbell, care este destul de cunoscută pe tiktok unde are peste 500 mii de urmăritori, fiind angajată Apple de peste 6 ani de zile pe partea de hardware unde a excelat de fiecare dată atunci când a fost evaluată conform spuselor sale.

Ce s-a întâmplat? O tipă a cerut ajutor pe tiktok după ce i s-a furat iPhone-ul și a început să primească mailuri și mesaje de la niște chinezi care încercau să o facă să își scoată telefonul din Find My. Nimic din videoclipul ei nu prezintă detalii tehnice, confidențiale care ar putea pune în pericol informațiile confidențiale la care are acces în interioriul companiei, toate informațiile sunt generale și cred știute de toată lumea care folosește produse Apple.

Astfel, după ce a făcut 5.4 milioane de vizualizări în 24 ore, a fost sunată de șeful ei care i-a spus să șteargă clipul pentru e vorba de conflict de interes, că cică Apple nu o plătește ca să facă clipuri pe tiktok. Aceasta i-a răspuns că face ce vrea în timpul liber!

@pariscampbellgrace

#stitch with @Stella this is so out of my content niche

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Acum așteaptă să vadă ce decizie se va lua, dacă va fi concediată sau nu pentru ceea ce a zis în acel clip. Din punctul meu de vedere informațiile din clipul de mai sus le știam deja, și așa cum menționează și ea, NU dați parola de la contul vostru Apple nimănui și nu ștergeți dispozitivul din contul vostru!

Cam același lucru s-a întâmplat și cu Jon Rettinger pe vremea iPhone Xr când Apple i-a cerut să șteargă clipul, iar el nu a vrut motiv pentru care a renunțat la colaborarea cu ei. Acum după 3 ani de zile a ieșit cu un clip în care ne prezintă ce s-a întâmplat. Totul începe de la minutul 7, dar e bine să vă uitați la tot clipul.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu