Prepear este o companie cu 5 angajați care și-au tras un logo cu o frunză exact ca cea a Apple și au vrut să o înregistreze ca și trademark anul trecut.

Acum încearcă pe toate căile să pară că Apple vrea să îi îngroape și ei nu au nici o vină. Trademark-ul a fost depus în forma de mai jos. Găsiți o comparație cu logo-ul și declarația Apple.

Prepear logo trademarkChiar dacă pe site-ul lor sau în aplicație logo-ul este verde, poate induce consumatorii în eroare către brandul Apple care pe lângă iPhone, iPad sau MacBook-uri ar vinde și pere.

Sunt sigur că dacă frunza celor de la Super Healthy Kids ar fi avut o altă formă, Apple nu ar fi avut nici o problemă cu acest lucru și puteau să își pună trademark pe logo-ul lor.

Super Healthy Kids LogoO bătălie în justițe contra Apple, mai ales pentru o companie cu 5 angajați, înseamnă falimentul. Cei de la Prepear au lansat o petiție pe change.org pentru ai convinge pe Apple să renunțe la proces. Nici vorbă, pot să aibă milioane de semnături că tot degeaba.

Voi ce părere aveți?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu