Apple câștigă procesul, Samsung trebuie să plătească 533 milioane $ pentru că au copiat designul iPhone

by on May 25, 2018, 10:06
2 58

De ani de zile, disputa dintre Apple și Samsung a crescut cu fiecare telefon lansat, tehnologie creată sau inovație descoperită și integrată în telefoanele disponibile astăzi. Ultimul proces în care Apple a spus că Samsung a copiat designul iPhone, Samsung a pierdut și trebuie să plătească 533 milioane $.

533 milioane

După 4 zile în care judecătorii au deliberat, verdictul final este, victoria celor de la Apple pe designul iPhone. Într-un comunicat de presă, Apple spune că „Samsung a copiat aproape tot designul iPhone, și suntem bucuroși că am câștigat acest proces, iar Samsung trebuie să plătească pentru prejudiciul provocat în acești ani”.

În 2012 au fost găsiți vinovați într-un alt proces iar din cei 1 miliard $ au ajuns să plătească doar 339 milioane $. Tot timpul a fost această bătălie, însă nimeni nu a încercat să inoveze așa cum a făcut Apple în produsele sale. Câteva exemple, Touch ID, Face ID, Dual – Camera, 3D Touch, Animoji, etc.

2 COMMENTS

  1. Ce tare ar fi sa vad că si Apple este dat în judecată pentru că a copiat “slide down-ul” barei de notificări de la Google 😉

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!