Apple blochează un update al aplicației Facebook din cauza procentului de 30% scris în detalii

by on Aug 28, 2020, 09:58
1 56

După scandalul cu Epic Games, Facebook încearcă să preseze Apple, iar cu ajutorul oameniilor să îi facă să reducă procentul de 30% perceput pentru plățile făcute prin App Store.

Peste tot în media se scrie de faptul că iOS 14 vine cu noi opțiuni de blocare pentru tracking/user data, iar Facebook este cel mai afectat pentru că nu mai poate spiona oamenii, sanki, ei cică spun că nu vor mai putea trimite reclame targetate, iar 50% din business-uri vor fi afectate.

Apple a blocat un update al aplicației Facebook pentru iOS că au scris sub suma de plată faptul că “Apple ia 30% din această achiziție”. Pentru Android textul este următorul: “Facebook nu percepe nici un comision”.

Facebook app update

Facebook a spus că încearcă să fie transparenți și tot vor afișa undeva acel mesaj, iar eu cred că vor avea aceeași soartă ca și Epic Games dacă mai încearcă și vor fi scoși din App Store.

1 COMMENT

  1. Eu zic, comparativ, Facebook cred ca o sa duc mai mult decat Apple. Lumea va renunța la a folosi device-uri Apple pentru a folosi device-uri care au posibilitatea de a avea produsele Facebook. Părerea mea.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!