În scandalul Trump versus China și taxele din importuri s-ar putea să aibe pierderi pentru ambele părți la început, dar pe termen lung un profit mai mic pentru companiile mari în genul Apple care depinde de mâna de lucru ieftină. Dacă legea va trece, Apple ar putea fi interzisă în China ca și contra-măsură.

Așa cum în guvernul chinez nu există telefoane Apple, așa ar putea fi oprite în a fi comercializate pe tot teritoriul Chinei. Apple a cumpărat zeci de companii în ultimii ani, tehnologii sunt, însă au o problemă cu ecranele, pentru că nimeni momentan nu poate livra milioane de unități.

Guvernul American a interzis intrarea pe piață a companiei Huawei, din motive de securitate națională, la fel cum a făcut recent și cu ZTE, o alt companie chineză.

interzisă în China

Sunt deschise multe Apple Store-uri în China, motiv pentru care dacă guvernul chinez aprobă o astfel de măsură, sunt curios cum va reacționa Apple. Le va închide, va trimite oamenii acasă, lăsând mii de oameni fără un job?

De curând Apple s-a conformat sistemului chinezesc de a oferi acces la datele iCloud a tuturor utilizatorilor de iPhone de pe teritoriul Chinei. Pierderile vor fi de ambele părți, dar oare cine va pierde cel mai mult?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu