Pe data de 25 mai 2024, cei de la Apple au publicat un anunț de angajare pe site-ul propriu la secțiunea cariere, unde caută un inginer software senior cu experiență pentru a crea aplicația Apple TV pentru Android.

Apple TV pe Android în curând

Se pare că există deja o echipă dedicată acestui proiect însă este nevoie de un coordonator de produs care să aibă cunoștiințe solide despre TV și Sport. Trebuie să supervizeze proiectul, să conceapă toată structura ei și să participe la design. Sună destul de challenging, dar sunt sigur că se va găsi persoana potrivită.

 

Apple angajeaza un inginer software pentru a crea aplicația Apple TV pe Android

În acest moment aplicația Apple TV poate fi instalată pe televizoarele care rulează Android TV, însă Apple vrea să meargă și mai departe ca să își promoveze serviciile către utilizatorii de telefoane și tablete cu sistem de operare Android.

Sursă: iclarified.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Se mai aude ceva legat de AppleTv+ în România? Nu înțeleg care e problema acolo, în Moldova e disponibil și la noi nu. Îmi e ciudă pentru ca au multe producții bune, până la urmă tot la filelist o să apelez dacă ei nu doresc să-mi ia banii.

    • Din păcate nu se mai aude nimic de tv+ în România. Moldova o țărișoară mică are toate serviciile, iar o țară ca România este lăsată deoparte de Apple. Sunt nesimțiți, de atâția ani nu sunt în stare să vină cu Apple Store în țară și să activeze toate serviciile care sunt disponibile în toate țările din Europa!

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu