chipuri Intel

Auzind că Digi.mobil urmează să lanseze 5G pentru abonații lor, Apple nu a vrut să se lase mai jos, și pun chipuri 5G produse de intel care își vor face apariția pe noile terminale iPhone de anul viitor.

chipuri 5g

Chipuri 5G pentru o viteză mai mare

Noi nu stăm foarte bine la capitolul „semnal peste tot” dar la marketing rupem toate televizoarele. Nu mă interesează restul operatorilor, ci vorbesc strict de Digi. Recunosc, au evoluat foarte mult în ultimii ani, investint în infrastructură, atrăgând tot mai mulți clienți.

După cum știm, ei s-au blocat doar la un parteneriat cu Samsung S8 pentru VoLTE și VoWifi, până astăzi, când au anuțat și un parteneriat cu Huawei.

Numele de cod va fi Intel XMM 8060, și va fi primul chip comercial sub brandul Intel, care dorește să facă concurență pe această cale, ajutându-i pe cei de la Apple să scape de Qualcomm, care avea „să zicem așa” un monopol.

“Intel is committed to delivering leading 5G multi-mode modem technology and making sure the transition to 5G is smooth. Our investments in a full portfolio of modem technologies and products are critical to achieving the vision of seamless 5G connectivity.” says Dr. Cormac Conroy, Intel Corporate Vice President and General Manager of the Communication and Devices Group

Cei de la Intel spun că primele chipuri 7660 vor fi gata după mijlocul lui 2018, iar 8060 doar din 2019, însă nu știu dacă până atunci Apple nu va dori să aibe un mic privilegiu, și să le primească mai repede, normal pentru mai mulți bani.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu