Apple: 30 octombrie 2018, there is more in the making

by on Oct 19, 2018, 10:32
3 28

Evenimentul „There is More in the Making” din octombrie va fi cu și despre noile iPad, Mac, AirPods 2 și/sau AirPower care încă nu a fost lansat deși a fost prezentat anul trecut.

Partea interesantă la acest eveniment este că nu va fi ținut în Apple Park, ci în Brooklyn Academy of Music la Howard Gilman Opera House pe Coasta de Est a Americii, însemnând că evenimentul la noi, va fi transmis începând cu ora 17.00 (ora României) pe data de 30 octombrie 2018.

Apple Event, There is more in the making

Îmi place că toate desenele sunt făcute folosind un iPad Pro și un Apple Pencil, iar acest lucru ne va fi dezvăluit în cadrul conferinței de către Apple.

Pe 25 noiembrie vom vedea noul Xiaomi Mi Mix 3 cu 10GB RAM, chip 5G, senzor de amprentă în ecran, cameră care glisează, iar pe 30 octombrie vom vedea noul OnePlus 6T cu al său slogan Unlock the speed.

3 COMMENTS

  1. […] Ieri după lansarea noilor produse iPad, iPad Pro, Mac mini, MacBook Air, Apple a retras versiunea watchOS 5.1 și nu mai este disponibilă pentru download, așa că cei care ați downloadat-o și nu ați instalat-o până acum SĂ NU O FACEȚI! […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!