Dacă nu ai o aplicație, nu știi să o faci, apelezi la o firmă care îți oferă câteva exemple create prin template-uri predefinite, unde doar se schimbă logo sau alte mici chestii.

Acest lucru nu va mai fi permis de Apple, începând cu anul viitor. Astăzi, au actualizat termenii și condițiile de utilizare a App Store, introducând mai multe clauze printre care și aceasta despre care vorbim însă într-o altă formă. Dacă cineva chiar vrea să își construiască aplicația printr-o terță parte, în momentul în care este trimisă către Apple pentru aprobare trebuie făcută de pe contul utilizatorului/proprietarului nu a celui care a oferit template-ul.

Adică, trebuie să ai un cont de dezvoltator, să plătești 100$/an ca să o poți submite, pentru că Apple pierde bani din asta. Gândiți-vă că un dezvoltator de template-uri poate avea 100 de clienți, el tot 100$ plătește, așa cu noua regulă, cei 100 de clienți vor plăti 10000$.

Se lansează un nou API pentru VPN, care se va utiliza de aplicațiile de VPN, însă doar cu informarea corectă a datelor coletate din zona, țara unde este folosită aplicația, tocmai pentru că urmează GDPR în Europa.

În acest moment, este în lucru, iar din primăvară vom putea avea aplicații universale care vor funcționa atât pe iOS cât și pe macOS cât și pe tvOS.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu