Trăim vremuri în care produsele sau serviciile dorite sunt disponibile la precomandă înainte de a fi lansate oficial. Așa cum Apple ne-a obișnuit de fiecare dată înainte lansărilor, să facă produsele disponibile pentru precomandă, iată că a venit și timpul aplicaților disponibile la precomandă.

Un prim exemplu ar fi Super Mario Run de anul trecut când utilizatorii puteau plăti pentru joc înainte (exact ca și la precomandă) iar în momentul în care a fost disponibil pentru download, acesta s-a descărcat automat în terminalul iPhone.

disponibile la precomandă

Aici, vom discuta atât de aplicații gratuite cât și de cele plătite, diferența fiind la cele cu plată unde trebuie plătit în avans. Pe lângă acestea Apple a introdus și mai multe tipuri de abonamente.

Mi se pare un mod foarte mișto de a comanda sau precomanda ceva care urmează a fi lansat peste 1 săptămână, 1 lună, dar nu mai mult. Așa am făcut și eu în iTunes, am cumpărat o melodie a lui George, iar când aceasta a fost aprobată, a pornit automat descărcarea ea în iPhone.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu