În iOS 12 Apple a deschis sistemul pentru aplicațiile terțe astfel în curând vom vedea aplicația Sygic disponibilă pe unitățile compatibile CarPlay. Anunțul a fost făcut în cadrul WWDC18 de luna trecută, iar acum apar primele poze cu navigația Sygic.

aplicația sygic

Am folosit destul de mult acum câțiva ani navigația celor de la Sygic pe iOS și nu am fost mulțumit, doar că aducea un concept diferit față de iGO pe care îl utilizam și pe care l-am cumpărat din App Store. Ulterior, a apărut Waze care pentru mine nu are rival și îl voi utiliza mult timp de acum încolo.

Aud foarte multe nemulțumiri că Waze i-a rutat pe nu știu ce coclauri sau drumul era neasfaltat, etc. Vă recomand să verificați setările, să vi le setați așa cum doriți voi, iar apoi când faceți o rută sau introduceți un traseu, aveți opțiunea de Preview sau Show Alternative Routes.

Cu ajutorul celor două vă puteți face o ideea asupra traseului pe care o să îl urmați, dacă nu vă duce mintea 3D, o puteți lăsa pe soția voastră la volan. Dacă nici pe ea nu o duce, atunci vă rog eu nu mergeți cu mașina.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu