Zilele trecute cei de la Steam și-au actualizat aplicația Steam Link pentru macOS și este disponibilă pentru descărcare din Mac App Store folosind acest link.

Ce face aplicația Steam Link?

  • Te poți juca local pe MacBook, iPhone, iPad sau TV jocurile instalate pe Steam
  • Ai nevoie de un controler Steam, PS5 sau Xbox Series X
  • Ai nevoie de un calculator de gaming care să ruleze Steam

Valve recomandă o conexiune pe cablu pentru calculatorul de gaming unde este instalat Steam pentru a evita lag-ul între dispozitive și joc. Desigur, este nevoie și de un router capabil 1Gbps având conexiune wireless stabilă.

Totul se întâmplă pe calculatorul de gaming ceea ce înseamnă că pe MacBook, iPhone sau iPad vei avea doar un client care îți oferă conținutul video pornit pe calculatorul de gaming (sursă).

Steam Link a fost lansat în Noiembrie 2015 însă nu a fost prea popular, iar cei de la Valve nu au reușit să aducă un suflu nou, dar acum odată cu lansarea pentru dispozitivele Apple să aibe mai mult succes.

În acest moment Steam Link poate rula pe iOS, iPadOS, macOS, tvOS, Linux, Android, Raspberry Pi și pe televizoarele Smart compatibile.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Și acum îmi mai zace steamlink-ul în cutie. L-am folosit câteva luni în lockdown și aia a fost. A fost un proiecțel drăguț la vremea lui, mă refer la hardware-ul de streaming și tot conceptul.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu