Dacă lucrați într-o multinațională sau o firmă mare aveți automat aplicația Outlook instalată pe laptopul primit sau chiar pe iPhone dacă vă este permisă instalarea ei. În compania unde lucrez, trebuie înregistrat iPhone-ul pentru a putea folosi aplicația Outlook bineînțeles cu logare prin card, sms sau autentificare.

Microsoft Outlook app for iPhone with Ignore Conversation

Nu am folosit Microsoft Authenticator niciodată, însă de 1 an de zile îl folosesc împreună cu alte două aplicații de autentificare și mi se par mult mai safe, mai ales că vorbim de date ale companiei sau ale clienților. Deja am început să îl folosesc și pe contul de Microsoft personal. Urmează să migrez și cu cel de gmail.

În orice companie există dl-uri (distribution lists) unde sunt multe adrese de email conectate și să întâmplă destul de des să primiți un email (sau mai multe) care nu vă privește sau nu are legătură cu tine. E suficient ca unul sau mai mulți useri să folosească butonul Reply to All și spam-ul e la el acasă.

Așa că, Microsoft s-a gândit să adauge funcția de Ignore Conversation, o apeși și nu mai primești notificări pentru acel thread, acesta fiind șters direct. Parcă corporatiștii l-au prins pe Bill Gates de portofol.

Începând de astăzi acest update urmează să apară în App Store.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu