Dropbox M1 macOS

După ce luni bune a fost în varianta beta pentru teste, începând de astăzi aplicația Dropbox a fost actualizată și suportă nativ Apple Silicon M1.

Aceasta poate fi descărcată gratuit din Mac App Store, iar cu ajutorul unui cont puteți încărca fișiere direct în cloud-ul lor. De curând și cei de la Microsoft și-au actualizat aplicația OneDrive pentru Apple Silicon.

Pentru a putea beneficia de suportul nativ, trebuie să faceți update la versiunea 143.4.4161, aceasta este compatibilă cu SoC M1, M1 Pro și M1 Max. În principiu aplicația DropBox se actualizează singură în background, dar puteți verifica versiunea voastră curentă și dacă nu s-a actualizat să faceți voi manual actualizarea.

Dropbox natively supports Mac computers with Apple silicon (M1), leveraging its improved performance and efficiency to run seamlessly on your Mac device. All users with Apple silicon devices will receive the native version of Dropbox automatically.

Aplicațiile care rulează nativ pe Apple Silicon profită din plin de performanțele și energia consumată, având astfel o utilizare mult mai îndelungată a bateriei, care pe variantele Apple Silicon duce în utilizare minim 10 ore.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu