În mai puțin de 1 săptămână pe 12 septembrie vom vedea keynoteul de prezentare. Aplicația Apple Events de pe tvOS a fost actualizată astăzi cu informațiile pe care le-am aflat zilele trecute.

apple events

Anul acesta au fost multe previziuni și presupuneri asupra terminalelor iPhone 8 și iPhone 7s ce urmează a fi lansate de Apple în noul sediul dedicat lui Steve Jobs în incinta Apple Park.

Apple Events actualizată

Aplicația Apple Events a fost actualizată chiar înaintea prezentării de săptămâna viitoare și este disponibilă pentru update direct pe Apple TV 2nd generation încoace. Cei care nu au această aplicație o pot descărca gratuit din tvOS, selectând App Store > Search with Siri for Events.

Aplicația nu este disponibilă pentru iOS pe iPhone, iPad sau Macbook. Aici, se pare că avem un workaround pe Git, unde putem instala „o clonă”. Ea a fost actualizată pentru evenimentul din 12 septembrie. În cazul în care doriți să vedeți pagina oficială cu invitația dar și cu opțiunea de a salva data în calendar direct pe iPhone, atunci accesați linkul acesta.

Oricum ne vom auzi cu 1 oră înainte de începerea evenimentului pentru a putea relata ceea ce urmează să prezinte Apple anul acesta.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu