Angry Birds varianta românească

by on Jun 5, 2018, 23:26
5 70

Mare miting mare se va ține la mitici, în această capitală moldovenească-oltenească-dobrogeană pontică, unde toți militanții/susținătorii pesede vor face senzație mai ceva ca Armin van Buuren la Utrecht. Fac miting pentru ce, pentru Angry Birds varianta românească sau pentru niște făină, o găleată și un mălai?

Angry Birds varianta românească

Sunt multe poze, meme-uri care circulă în mediul online și nu mi-ar ajunge un articol întreg doar pentru acestea, însă vreau să remarc faptul că, voi, pensionarii, fanii antena 3 și restul sunteți manipulați de Dragnea, Tăriceanu și toată gloata lor de hoți din pesede.

Atunci când nu mai știi ce ai mințit ca să ai niște alegători de partea ta!

Tăriceanu despre referendum

Premiul Agamiță Dandanache merge la….Călin Popescu-Tăriceanu, un om care schimbă principiile când interesele stăpânilor săi socialiști o cer. Tăriceanu în 2012 ne spunea că expresia democrației este referendumul, în 2018 ne spune că referendumul este apanajul statelor totalitare.

Publicată de Cristian Ghinea pe 4 Iunie 2018

Sunt curios cât vom rezista noi ca și popor, am mai avut o dată mitinguri de “plăceri ascunse”.

5 COMMENTS

  1. Daca i-ai numi “mitici” doar pe prosti, ar fi ok, dar din textul tau se înțelege că dacă ești bucureștean, ești mitic. Atunci înseamnă că și eu sunt mitic, nu?
  2. @Cătălin Tănase asta e porecla voastra, asa cum noi suntem ardeleni sau astia olteni. Stii foarte bine ca nu fac referire la oamenii cu capul pe umeri, ci la cei cu 2 clase ca trenul, pomanagii. Asa cum noi ardelenii-timisorenii nu suportam moldovenii si oltenii asa probabil nici voi nu ii suportati pe cei veniti in Bucuresti.
  3. Eu nu am o problema cu cei veniti in Bucuresti in cautarea unei vieti mai bune. Probabil ca daca as fi fost in locul or as fi facut la fel. In schimb ma deranjeaza cei care veniti aici se plang ca orasul este aglomerat si plin de ghiolbani, uitand ca jumatate din aglomeratia si ghiolbania asta este facuta de persoane ca ei.

    De aia ma oftic cand aud ca se spune ca bucurestenii sunt necivilizati, pt ca majoritatea ghiolbanilor nu sunt cu adevarat bucuresteni nascuti si crescuti aici

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!